Dank voor het prachtige evenement!

Kunstenlandschap 2023 is weer voorbij. Wat een mooi gebeuren was het!

Dank aan alle bezoekers voor de belangstelling en enthousiaste reacties. Dank aan de kunstenaars voor hun bijdragen, dank voor de kunstenaars die aanwezig waren en de bezoekers te woord stonden. Dank aan de locatiehouders voor het toelaten van de dagenlang durende stroom mensen. Dank aan onze sponsoren! Dank aan de vrijwilligers voor al het werk in de lange voorbereiding, de intense week van opbouw, ontvangen van bezoekers en het weer uitwissen van de sporen na Pinksteren.

Tot ziens bij Kunstenlandschap 2024!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: