KunstenLandschap 2023 is begonnen!

Wat een mooie eerste dag van KunstenLandschap 2023 in Lonneker! Na hard werken door veel kunstenaars en vrijwilligers zijn alle locaties ingericht, de koffiemachines opgestart, en is de winkel klaar om u te ontvangen! Verscheidene kunstenaars zijn aanwezig op hun locaties: Maak kennis en zie ze werken!
Zeer goede weersverwachting voor 1e en 2e Pinksterdag! Pak de fiets, of loop de route: 7 Km voor de buitenroute, 12 Km voor de route inclusief de locaties in Enschede-Noord. Toegangskaarten bij het Rijksmuseum Twenthe en op het dorpsplein Lonneker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: