Kunst in het Volkspark

Kunst in het Volkspark

Kunst in het Volkspark is het grootste ééndaagse culturele evenement in Enschede met gemiddeld zo’n 25.000 bezoekers in het prachtige, ruime stadspark van Enschede, dichtbij invalswegen en station gelegen.

Deze editie van Kunst in het Volkspark in Enschede kent meer dan 170 exposerende, internationale kunstenaars, een galerieplein, kunststraatje, optredens van het Orkest van het Oosten, de Nederlandse Reisopera en het Twents Jeugd Symfonie Orkest.  Daarnaast is er live muziek op het WAK-podium, SISO-podium en op het Stage X podium. Zoals altijd is toegang gratis.

Dit jaar is er een gezellig en ruim horeca aanbod, verspreid door het hele park. Met speciaal bieren van Stanislaus Brewskovitch, verschillend keukens van de Twentsche Foodhall en taartjes, tosti’s van Stoet. Maar ook Vietnamese loempia’s, frites, koffie en thee, fruit en churro’s. Alle eten en drinken kan betaald worden met PIN en contant.

Voor meer informatie: www.kunstinhetvolkspark.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.