Info

KunstenLandschap 2022

2022

Eindelijk is het zo ver. Na twee afgelastingen is er weer een kunstroute rondom Lonneker en in de wijk Roombeek in Enschede Noord.

Het is een prachtige route geworden met mooie werken van Enschedese, Nederlandse en buitenlandse kunstenaars.

Ook heeft de organisatie weer een verrassende route weten samen te stellen die u of met de fiets of wandelend kunt afleggen. U komt daarbij, zoals u van ons gewend bent, weer op plekken waar u vast en zeker nog nooit geweest bent. Laat u verrassen, pak de fiets of de wandelschoenen.

De route bestaat uit twee delen: Van Roombeek naar Lonneker 3,5 km en de route rondom Lonneker van ongeveer 7,5 km. We kennen dit jaar vier startpunten: één bij Het Rijksmuseum Twente, één bij de Museumfabriek en één bij Tetem alle in Enschede, en één op het dorpsplein in Lonneker. Op een aantal plekken moet u uw toegangsbewijs (polsbandje) laten zien. Tijdens KunstenLandschap heeft u op vertoon van dit polsbandje ook volledige toegang tot beide musea.

Koop daarom een catalogus met toegangsbewijs en steun daarmee KunstenLandschap bij het realiseren van de jaarlijkse route.

Laat u inspireren door de kunstwerken in het prachtige landschap.

Namens alle vrijwilligers van KunstenLandschap,

Peter Rouwendaal
Voorzitter Kunstenlandschap

PS. Vorig jaar hebben we ook een Permanente Kunstroute gerealiseerd. De daarbij behorende catalogus met routekaart kunt u kopen bij ons verkooppunt in Lonneker en verder het hele jaar door bij café Sprakel en restaurant Savonije op het Dorpsplein in Lonneker.