Info

KunstenLandschap 2023

Hedendaagse kunst in het landschap met Pinksteren

KunstenLandschap is een driedaagse expositie in het fraaie coulissen-landschap rond Lonneker (gem. Enschede) en is verbonden met het culturele hart van het Roombeek.

Onze jaarlijkse kunstroute is te bewandelen -en fietsen tijdens het Pinksterweekend: Zaterdag 27 mei van 12.00 tot 17.00, zondag 28 en maandag 29 mei van 11.00 tot 17.00.

U komt daarbij, zoals u van ons gewend bent, weer op plekken waar u vast en zeker nog nooit geweest bent. Laat u verrassen, pak de fiets of de wandelschoenen.

De route bestaat uit twee delen: Van Roombeek naar Lonneker 3,5 km en de route rondom Lonneker van ongeveer 7,5 km. We kennen dit jaar twee startpunten:  één op het dorpsplein in Lonneker en één bij Het Rijksmuseum Twenthe. Op een aantal plekken moet u uw toegangsbewijs (polsbandje) laten zien. Tijdens KunstenLandschap heeft u op vertoon van dit polsbandje ook volledige toegang tot beide musea.

Koop op de startpunten een catalogus met toegangsbewijs en steun daarmee KunstenLandschap bij het realiseren van de jaarlijkse route.

Laat u inspireren door de kunstwerken in het prachtige landschap.

Namens alle vrijwilligers van KunstenLandschap,

Peter Rouwendaal
Voorzitter Kunstenlandschap